Αρχική / ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ - GPS / ΑΞΕΣΟΥΑΡ / ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΚΙΝΗΤΩΝ / ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ BLUETOOTH HBS-FN6 TONE FREE WHITE LG

ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ BLUETOOTH HBS-FN6 TONE FREE WHITE LG

SKU: 575754
Τιμή
69,00 €
169,00 € -59%
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Παράδοση σε 1-3 ημέρες
Πληροφορίες

LG Tone Free HBS-FN6

Ήχος τεχνολογίας Meridian

Χάρη στην τεχνολογία Meridian, τα Tone Free FN6 αποδίδουν πεντακάθαρο ήχο που σε βυθίζει στην ατμόσφαιρα του αγαπημένου σου περιεχομένου. Η Meridian είναι κυρίαρχη στην επεξεργασία ψηφιακού ήχου (DSP) και καινοτόμησε με την ιδέα του ψηφιακού ενεργού ηχείου DSP με ενσωματωμένη ενίσχυση. Το DSP επιτρέπει τον απόλυτο έλεγχο του σήματος ήχου, δίνοντας τη δυνατότητα σχεδίασης προηγμένων τεχνολογιών, οι οποίες μπορούν να βελτιώσουν την εμπειρία ακρόασης σε οποιοδήποτε περιβάλλον. Όπου κι αν βρίσκεσαι, ό,τι κι αν ακούς, θα ζήσεις μία εμπειρία ήχου τόσο καθηλωτική, που θα ξεχάσεις ότι φοράς ακουστικά.

Master Quality Authenticated

Η Meridian ανέπτυξε το MQA, μια επαναστατική τεχνολογία για την αποτελεσματική ροή (streaming) μουσικής με την υψηλότερη δυνατή ποιότητα ήχου. Η πανίσχυρη και συνάμα μικρή μονάδα οδηγού 6 mm βελτιστοποιεί την καθαρότητα στα φωνητικά και ενισχύει τα πλούσια μπάσα. Με το MQA είσαι σίγουρος ότι θα ακούς ακριβώς αυτό που ο καλλιτέχνης ενέκρινε στο στούντιο.

Ήχος με ρεαλιστική αίσθηση του χώρου

Το Meridian HSP (Headphone Spatial Processing) υπερνικά τις προκλήσεις στον τομέα της ακρόασης μέσω ακουστικών, όπως οι μικρές διαστάσεις και η έλλειψη «διασταυρούμενης ομιλίας» μεταξύ του αριστερού και του δεξιού καναλιού. Το HSP όχι μόνο ανασυνθέτει ένα ρεαλιστικό σκηνικό ήχου που προσομοιώνει την εμπειρία ακρόασης από πραγματικά ηχεία, αλλά αποδίδει και φωνητικά με εξαιρετική καθαρότητα. Πρόκειται για μια νέα εμπειρία ακρόασης που σας κάνει να ξεχνάτε ότι φοράτε ακουστικά.

Σαφήνεια κλήσεων διπλού μικροφώνου

Τα LG TONE Free FN6 διαθέτουν ενσωματωμένα διπλά μικρόφωνα υψηλής απόδοσης, για τη μέγιστη δυνατή σαφήνεια στις κλήσεις. Με την Ακύρωση αντήχησης και τη Μείωση θορύβου, σχεδιασμένες με τον κορυφαίο αλγόριθμο διαμόρφωσης σε δέσμη που διαθέτει η σειρά ακουστικών LG TONE τύπου «neckband», ανιχνεύεται και ελαχιστοποιείται ο ανεπιθύμητος θόρυβος. Το μικρόφωνο που είναι τοποθετημένο χαμηλότερα, στο άκρο του στελέχους, λαμβάνει και ενισχύει τη φωνή σου, ακόμα και σε χώρο με οχλαγωγία.

Σας προτείνουμε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ
574298
109,00 € -28%
79,00 €
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ
572606
11,90 €
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ
573270
30,00 € -13%
26,00 €
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ
574560
18,00 € -17%
14,90 €
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας