Αρχική / ΜΙΚΡΟΣΥΣΚΕΥΕΣ / ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΠΡΩΙΝΟΥ / ΚΑΦΕΤΙΕΡΕΣ / ΚΑΦΕΤΙΕΡΑ NESPRESSO ENV120.C VERTUO DELONGHI

ΚΑΦΕΤΙΕΡΑ NESPRESSO ENV120.C VERTUO DELONGHI

SKU: 336111
Τιμή
149,00 €
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Παράδοση σε 1-3 ημέρες
Τεχνικά χαρακτηριστικά
Επισκόπηση Προϊόντος
Τύπος Καφετιέρας Καφετιέρα Espresso Nespresso
Σειρά Vertuo
Τύπος Καφέ Nespesso κάψουλες
Ποικιλία Ροφημάτων Espresso,Latte macchiato
Παρασκευή Κρύων & Ζεστών Ροφημάτων -
Πίεση Ατμού -
Ισχύς σε Watts 1500
Αυτόματη -
Ενδεικτική Λυχνία Λειτουργίας -
Οθόνη Ενδείξεων -
Χρόνος Προθέρμανσης σε Δευτερόλεπτα 30
Αποθήκευση Προσωπικών Προτιμήσεων -
Συνδεσιμότητα -
Λειτουργία Αφαλάτωσης & Καθαρισμού -
Χωρητικότητα Δοχείου Νερού (Λίτρα) 1,10
Ένδειξη Στάθμης Νερού Ναι
Αποσπώμενο Δοχείο Νερού Ναι
Αποσπώμενη Βάση Συλλογής Υγρών Ναι
Κάδος Απόρριψης Καψουλών Ναι
Εξαρτήματα -
Γενικά Χαρακτηριστικά
Χρώμα Μαύρο
Βάρος Συσκευής σε Κιλά -
Διαστάσεις Συσκευής σε Εκατοστά. (Υ χ Π χ Β) 31.40 x 14.00 x 42.30
Εγγύηση Κατασκευαστή 2 έτη
Πληροφορίες

Nespresso Vertuo Next

Η Vertuo Next βάζει πάντα υψηλούς στόχους. Εάν νιώθετε ότι χρειάζεστε έναν καφέ Mug (230ml) το πρωί, έναν μόνο (40ml) ή διπλό (80ml) Espresso μετά το μεσημεριανό και έναν Gran Lungo (150ml) το απόγευμα, η Vertuo Next θα σας καλύψει απόλυτα. Για να είστε σε θέση να αποφασίσετε πόσο θέλετε να απογειώσετε την εμπειρία καφέ, διαθέτει μια ολοκληρωμένη σειρά προτάσεων καφέ με πέντε μεγέθη κούπας, όλα με το πάτημα ενός κουμπιού. Η Vertuo Next προσφέρει τη γνωστή εμπειρία καφέ Nespresso ‒ ακόμα πιο αναβαθμισμένη ‒ με το νέο σύστημα εκχύλισης, την τεχνολογία CentrifusionTM. Η τεχνολογία αυτή επιτρέπει στη μηχανή να διαβάζει το barcode που αναγράφεται πάνω σε κάθε κάψουλα. Στη συνέχεια περιστρέφει την κάψουλα, προσαρμόζοντας τις ρυθμίσεις με τη μέγιστη ακρίβεια, για να βγάλει από μέσα τους κρυμμένους θησαυρούς κάθε κάψουλας και για να δημιουργήσει το τελικό αποτέλεσμα καφέ που ταιριάζει στο κάθε χαρμάνι.
Προκειμένου η μηχανή Vertuo Next να ικανοποιήσει κάθε σας επιθυμία, είναι διαθέσιμη σε μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων. Χάρη στις μεταλλικές αποχρώσεις που διαθέτει, είναι βέβαιο ότι θα εναρμονιστεί απόλυτα με κάθε χώρο. Επιπλέον, για να εξασφαλίσει ένα πιο βιώσιμο μέλλον για τον πλανήτη, είναι κατασκευασμένη από ανακυκλωμένο πλαστικό σε ποσοστό 54%. Η μηχανή συνδέεται στο Wi-Fi για να ενημερώνει αυτόματα το λογισμικό της και να σας προσφέρει πάντα μια μοναδική εμπειρία.
Η Vertuo Next αναβαθμίζει ακόμα περισσότερο την εμπειρία καφέ.

Πέντε διαφορετικά μεγέθη κούπας για κάθε γούστο

Μία κομψή μηχανή. 5 μεγέθη κούπας καφέ στη διάθεσή σας με ένα απλό άγγιγμα. Από τον πληθωρικό Carafe (535ml) (Σεπτέμβριος 2021) στον κλασικό Mug (230ml) ή στον ισορροπημένο Gran Lungo (150ml). Και φυσικά, τον έντονο μονό (40ml) ή τον διπλό (80ml) Espresso. Καφές σφραγισμένος σε κάψουλα για να τον απολαύσετε φρεσκοεκχυλισμένο: από τη φάρμα του καφέ κατευθείαν στην κούπα σας.

Τεχνολογία Centrifusion™

Χρησιμοποιώντας την κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία εκχύλισης Centrifusion™ της Nespresso, η μηχανή καφέ Vertuo Next απελευθερώνει τις γεύσεις και τα αρώματα που ξεχωρίζουν σε κάθε χαρμάνι, περιστρέφοντας τον αλεσμένο καφέ σε κάθε ανακυκλώσιμη κάψουλα καφέ Vertuo έως και 4.000 φορές το λεπτό. Κατευθείαν στην κούπα σας και με την υπέρτατης ποιότητας κρέμα. Σας σερβίρουμε έναν αριστοτεχνικά εκχυλισμένο καφέ, κάθε φορά.

Κάθε κάψουλα αναγνωρίζεται από ένα διαφορετικό barcode

Εκχυλισμένος καφές τώρα σημαίνει και ειδικά παρασκευασμένος καφές με τη μηχανή Vertuo Next. Το έξυπνο σύστημα εκχύλισης της Nespresso αναγνωρίζει την κάψουλα Vertuo που έχετε επιλέξει από το barcode που αναγράφεται και προσαρμόζει ανάλογα τις παραμέτρους εκχύλισης. Δεν χρειάζεται καν να αλλάξετε τις ρυθμίσεις. Απλά πιέστε το κουμπί και απολαύστε το αποτέλεσμα της εκχύλισης κάθε φορά.

Μόνο με ένα άγγιγμα

Με μόνο ένα κουμπί, η μηχανή καφέ Vertuo Next της Nespresso σας μεταφέρει σε έναν κόσμο γεμάτο αναρίθμητες δυνατότητες στην εκχύλιση του καφέ. Ενδώστε σε έναν πληθωρικό Carafe (Σεπτέμβριος 2021) ή απολαύστε τους εκρηκτικούς Espresso. Κάθε ανακυκλώσιμη κάψουλα καφέ Vertuo εξάγεται αυτόματα με το άνοιγμα της κεφαλής. Και μπορείτε να προσαρμόσετε το στήριγμα της κούπας σε τρεις θέσεις ή ακόμη και να το αφαιρέσετε τελείως.

Σύγχρονη τεχνολογία

Για να είναι πάντα τεχνολογικά επίκαιρη, η μηχανή Vertuo Next της Nespresso ενημερώνεται από μόνη της αυτόματα μέσω Wi-Fi. Για μια μοναδική εμπειρία εκχύλισης καφέ.

Απόλυτη ποιότητα καφέ

H Nespresso τηρεί ιδιαίτερα υψηλά πρότυπα στην επιλογή του καφέ. Οι ερμητικά κλειστές και ανακυκλώσιμες κάψουλες αλουμινίου μας προσφέρουν τον καλύτερο τρόπο να διατηρήσουμε τη φρεσκάδα του καφέ και να εξασφαλίσουμε την εξαιρετική γεύση του. Αυτό επιτρέπει στη Vertuo να προσφέρει μια ποικιλία φρεσκοεκχυλισμένων Mug, πληθωρικών Gran Lungo και αυθεντικών Espresso που ικανοποιούν κάθε γούστο, κάθε στιγμή της ημέρας.

Επενδύοντας σε καλλιέργεια υψηλής ποιότητας

Το 2003, σε συνεργασία με τον οργανισμό The Rainforest Alliance, θεσπίσαμε το πρόγραμμα διασφάλισης βιώσιμης ποιότητας AAA Sustainable Quality™. Στόχος του προγράμματος αυτού είναι να διατηρήσει την ποιότητα καφέ στα ίδια υψηλά επίπεδα προστατεύοντας παράλληλα το περιβάλλον, βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής των καλλιεργητών και υποστηρίζοντας τις κοινότητές τους.

Συμβάλλοντας στις παγκόσμιες δράσεις για την κλιματική αλλαγή

Από το 2009 έχουμε μειώσει το αποτύπωμα άνθρακα κάθε κούπας καφέ Nespresso κατά 20% και άνω και σκοπεύουμε να το μειώσουμε κι άλλο. Επίσης, η Nespresso φυτεύει δέντρα για να αντισταθμίσει το αποτύπωμα άνθρακα των λειτουργιών της.

Τεχνική υποστήριξη μηχανής

Σε περίπτωση που χρειαστείτε υποστήριξη για τη μηχανή σας επικοινωνήστε με τη Nespresso. Θα λάβετε άμεση τεχνική υποστήριξη και λύση στο πρόβλημά σας. Εάν κριθεί απαραίτητο, η Nespresso σας παρέχει, χωρίς επιβάρυνση, μηχανή προσωρινής αντικατάστασης, για όσο διάστημα επισκευάζεται η δική σας μηχανή.

Ποικιλίες καφέ

Η Nespresso προσφέρει μια ευρεία ποικιλία καφέ που μπορείτε να απολαύσετε οποιαδήποτε ώρα της ημέρας. Με τις ποικιλίες καφέ της Nespresso μπορείτε να δημιουργήσετε ζεστές και κρύες συνταγές, με γάλα η χωρίς.

Πως μπορείτε να παραγγείλετε τις κάψουλές σας;

Μπορείτε να παραγγείλετε κάψουλες Nespresso εύκολα και γρήγορα μέσω:

-Nespresso App: Κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή Nespresso για κινητά

- Internet: Στο πάντα ενημερωμένο site της Nespresso, στο nespresso.com

-Τηλεφωνικά: Στο τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης της Nespresso στο 210 6771300 ή 800 1171300 (κλήση χωρίς χρέωση) 24/7
Η
Nespresso παραδίδει σε όλη την Ελλάδα χωρίς έξοδα αποστολής

-Nespresso Boutiques: Εντοπίστε τη Nespresso Boutique που σας εξυπηρετεί στο nespresso.com για μια τέλεια εμπειρία Nespresso που θα σας μείνει αξέχαστη

Συνεχής αναζήτηση για εξαιρετικό καφέ

Από το κεράσι του καφέ μέχρι τη στιγμή της γευσιγνωσίας, η Nespresso κατέχει τέλεια κάθε βήμα προς τη δημιουργία των καφέδων της. Η τέλεια απόλαυση καφέ δεν είναι τυχαία: πρέπει να δημιουργηθεί προσεκτικά, με συνέπεια και χωρίς συμβιβασμούς, σε κάθε κούπα καφέ, με σεβασμό στις αρχές μας.

Στη δύσκολη πορεία από τον κόκκο του καφέ μέχρι την κούπα υπάρχουν ευκολότεροι τρόποι να γίνονται οι διαδικασίες από εκείνους που χρησιμοποιούμε εμείς και σίγουρα υπάρχουν φθηνότεροι τρόποι. Καλύτερος τρόπος όμως δεν υπάρχει. Γνωρίζοντας ότι ένας μόνο χαλασμένος κόκκος μπορεί να αχρηστεύσει όλη την παρτίδα, ελέγχουμε την ποιότητα μέχρι και τον τελευταίο κόκκο, με αφοσίωση και πίστη ότι κάθε βήμα της διαδικασίας θα γίνει ακριβώς όπως πρέπει.


 • Επιλέγοντας τους καλύτερους κόκκους καφέ

  Η Nespresso επιλέγει μόνο «Gourmet Coffees» από την καλύτερη παραγωγή καφέ στον κόσμο. Για να βρούμε αυτές τις εξαιρετικές ποιότητες ταξιδεύουμε στις πιο απομακρυσμένες περιοχές του πλανήτη.


 • Η δημιουργία των χαρμανιών Nespresso

  Δημιουργούμε ένα σύνθετο χαρμάνι καφέδων, περίπου όπως σε μια μαγική αλχημεία. Επιλέγουμε καφέδες συγκεκριμένης προέλευσης για τα μοναδικά τους χαρακτηριστικά (άρωμα, γεύση, σώμα κ.λπ.) συνδυάζοντας συστατικά σε αναλογίες που θα ενισχύσουν το μεγαλείο του καθενός. Όπως ο αρωματοποιός γνωρίζει τον τρόπο να εξισορροπήσει τα συστατικά του αρώματος, έτσι και οι Master Blenders κατανοούν τον τρόπο που το άρωμα και οι γεύσεις αλλάζουν όταν δημιουργείται το νέο χαρμάνι. Έχοντας εξασκήσει αυτές τις δεξιότητες για πάνω από 30 χρόνια, η Nespresso δημιουργεί ποιότητα που είναι αριστοτεχνική και καθόλου τυχαία.


 • Καβούρδισμα

  Το καβούρδισμα και το άλεσμα είναι ζωτικής σημασίας στάδια για τη δημιουργία του καφέ Nespresso καθώς εδώ αποκαλύπτουμε την πραγματική γεύση και την αρωματική δυνατότητα των πράσινων κόκκων καφέ. Μολονότι ένα ανεπαρκές καβούρδισμα μπορεί να καταστρέψει ακόμα και τον καλύτερης ποιότητας καφέ, με μια ειδική τεχνική εξάγεται το καλύτερο μέρος των συστατικών. Έτσι, η Nespresso δημιουργεί ένα ειδικό προφίλ καβουρδίσματος για κάθε χαρμάνι.


 • Η επεξεργασία στην κάψουλα

  Μετά το άλεσμα, οι καφέδες συσκευάζονται σε κάψουλα αλουμινίου.
  Πλήρως αεροστεγές, το αλουμίνιο εγκλωβίζει τη φρεσκάδα των αρωμάτων και των γεύσεων του καφέ για 12 μήνες. Το αλουμίνιο είναι αέναα ανακυκλώσιμο και διατηρεί την ποιότητα και τη γεύση του καφέ αναλλοίωτη. Για να δημιουργήσει τους καφέδες μας, η Nespresso επιλέγει πράσινους κόκκους από την υψηλότερη ποιότητα καφέδων Gourmet ή Specialty, που αποτελούν μόλις το 10% της παγκόσμιας καλλιέργειας καφέ. Μόνο το 10% με 20% αυτών των κόκκων πληροί τις απαιτήσεις γεύσης των καφέδων Vertuo. Οι ειδικοί μας επιλέγουν κάθε έναν από αυτούς τους εξαιρετικούς καφέδες αφού τους έχουν προηγουμένως δοκιμάσει σε κάθε φάση της
  διαδικασίας. Η Vertuo προσφέρει φρεσκοεκχυλισμένους καφέδες Mug και αυθεντικούς Espresso, τον καθένα με διαφορετική ένταση και γεύση και όλους με βελούδινη υφή. Εξαιρετικά αρωματικοί και ισορροπημένοι, κάθε ένας από αυτούς τους καφέδες Gourmet αναμιγνύεται και καβουρδίζεται προσεκτικά για να προσφέρει την απόλυτη ποιότητα. 

  Καφές και γάλα

  Καθένας από τους καφέδες Nespresso Mug ή Espresso έχει διακριτό χαρακτήρα.
  Με την προσθήκη γάλατος δημιουργείται μια εντελώς νέα αίσθηση γεύσης, ενώ αναδεικνύονται οι απαλές, βελούδινες και κρεμώδεις υφές στους καφέδες Nespresso.
   

Σας προτείνουμε

329585
59,00 €
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
325964
42,00 €
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
LAST STOCK
320130
779,00 €
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
-7%
LAST STOCK
315699
419,00 € -7%
389,00 €
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας