Ποιοι είμαστε

 

 

 

Κ Μιχαηλίδης & Σια ΟΕ: 36 χρόνια κοντά σας!

 

Η Κ Μιχαηλίδης & ΣΙΑ ΟΕ ιδρύθηκε το 1987 και αποτελεί τη μεγαλύτερη εταιρία λιανικής πώλησης ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών στη Χίο & μεγάλη δύναμη στο δίκτυο καταστημάτων Electronet σε ολόκληρη την Ελλάδα.

 

Μια αμιγώς Χιώτικη εταιρία με βραβευμένες τεχνικές εξυπηρέτησης, σύγχρονους εκθεσιακούς χώρους & άριστα εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό.

 

Έχει καταφέρει να μπει στη καρδιά του Χιώτη καταναλωτή όχι μόνο για τις χαμηλές τιμές της αλλά κυρίως για τη προσωπική εξυπηρέτηση και το φιλικό περιβάλλον.

 

Έτσι έχει δημιουργήσει μια μοναδική σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες, η οποία παραμένει αναλλοίωτη στο χρόνο.

 

Με το πλέον υπερσύγχρονο κατάστημα της, η Κ Μιχαηλίδης & ΣΙΑ ΟΕ συνεχίζει να διαγράφει τη δυναμική πορεία της στην Χιώτικη αγορά.

 

Η Ιστορία μας

 

Η εταιρεία Κ Μιχαηλιδης ξεκίνησε το 1987 σε ένα μικρό μαγαζάκι με επισκευές ηλεκτρονικών ειδών. Η αγάπη και η πολύ δουλειά κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα πολύ καλό ‘όνομα’ στην γειτονιά της εποχής εκείνης.

 

Έτσι σιγά σιγά χρειάστηκε να μεγαλώσει το κατάστημα με ένα χώρο στη Χάνδακος και να κινηθεί και στο εμπόριο ηλεκτρικών οικιακών συσκευών.

 

Πάντα κοντά στον πελάτη με έμφαση στην άριστη εξυπηρέτηση του και στην καλύτερη τιμή καταφέραμε να μεγαλώσουμε λίγο ακόμη την επιχείρηση μας με ένα δεύτερο χώρο στην Οινοποίωνος.

 

Μετά από σχεδόν 8 χρόνια υποστήριξης και αγάπης του κόσμου στην προσπάθεια μας για την καλύτερη εξυπηρέτηση του, η ανάγκη για ένα μεγαλύτερο χώρο ήταν σχεδόν ‘επιτακτική’.

 

Έτσι πριν από 5 χρόνια περίπου ανοίξαμε στο νέο μας χώρο 500τμ με πάρκινγκ επί της οδού Καλουτά όπου συγκεντρώθηκαν και τα δύο καταστήματα για να μπορούμε να παρέχουμε μια ολοκληρωμένη εμπειρία αγοράς στους πελάτες μας.

 

Σε έναν άριστα διαμορφωμένο χώρο παρέχουμε την δυνατότητα να δείτε μεγάλη γκάμα ηλεκτρικών οικιακών συσκευών σε τηλεοράσεις, εντοιχιζόμενες συσκευές, κουζίνες, πλυντήρια, στεγνωτήρια, ψυγεία, κλιματιστικά, μικροσυσκευές για την κουζίνα και για την προσωπική φροντίδα.

 

Παρουσιάζοντας μεγάλη ποικιλία μεγάλων εταιρειών όπως Siemens Βosch Ρitsos Νeff Samsung Lg Sony Sharp Philips Liebherr Korting Aeg Zanussi Electrolux και πολλές άλλες, είμαστε δίπλα στους πελάτες μας στο ‘ξεκίνημα’ της ζωής τους αλλά και στην πορεία.

 

Χωρίς να έχουμε εγκαταλείψει το ‘κατσαβίδι’ παρέχουμε υπηρεσίες service ηλεκτρονικών οικιακών συσκευών και εγκατάσταση δορυφορικών εξοπλισμών μέσω του εξιδεικευμένου προσωπικού μας. Για αυτό και περίπου 8 χρόνια μετά ανοίξαμε έναν δεύτερο σύγχρονο χώρο 200τμ επί της Καλουτά 87,  όπου στεγάστηκε το τμήμα service. Έτσι πλέον μπορουμε να συνδυάζουμε τις γνώσεις και την εμπειρία των τεχνικών μας με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό ώστε να παρέχουμε την απόλυτη εμπειρία εξυπηρέτησης.

 

Βασική προυπόθεση για εμάς είναι η εξυπηρέτηση , η άμεση παράδοση και η σωστή εγκατάσταση και επίδειξη της συσκευής χωρίς την παραμικρή επιβάρυνση όπως ακριβώς θα θέλαμε και οι ίδιοι.

 

Μπροστά στις δύσκολες εποχές που διανύουμε το κατάστημα Μιχαηλίδης παραμένει παραδοσιακό στο είδος του και προτιμάει να χτίζει σχέσεις μακροχρόνιες με τους πελάτες του και όχι παροδικές και ευκαιριακές.

 

Όπλα μας: η εξιδείκευση, η προσωπική επαφή με τους πελάτες μας, η πολυετής εμπειρία και οι έξυπνες και ολοκληρωμένες προτάσεις στο χώρο των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών στην καλύτερη τιμή.

 

Η εταιρεία αναπτύσσεται συνεχώς με σύγχρονες υπηρεσίες, με τη νέα γενιά να φέρνει τις ιδέες της και τις δυνατότητες της και τη παλαιά γενιά να τις αναμιγνύει άριστα με τη πείρα της.