Η οικονομική και αποτελεσματική επίλυση των τεχνολογικών προβλημάτων των πελατών μας, έφερε την ανάγκη για ανάπτυξη κατά την διάρκεια της μεγαλύτερης παγκόσμιας οικονομικής κρίσης όλων των εποχών.

 

Ξεκινήσαμε με επισκευές τηλεοράσεων και μικροσυσκευών, αλλά σύντομα οι πελάτες μας ζητούσαν να τους επισκευάσουμε και άλλες οικιακές συσκευές τους.

 

Αρχίσαμε αμέσως να εκπαιδεύουμε τους τεχνικούς μας να επισκευάζουν οικιακές συσκευές όπως πλυντήρια, στεγνωτήρια, ψυγεία κλπ.

 

Σταδιακά προσθέσαμε στην γκάμα των επισκευών μας σχεδόν όλες τις οικιακές και ηλεκτρονικές συσκευές ενός νοικοκυριού. 

 

Προτεραιότητα μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας υπηρεσίες επισκευών με τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας και επαγγελματισμού.

 

Κατανοούμε ότι αν οι πελάτες μας δεν είναι ευχαριστημένοι, τότε δεν θα έχουμε πελάτες. Κάνουμε πάντα το επιπλέον βήμα για να βεβαιωθούμε ότι οι πελάτες μας μένουν ικανοποιημένοι με την ποιότητα, τον χρόνο και το κόστος της επισκευής.

 

 Οι υπάλληλοι μας, από την εξυπηρέτηση πελατών έως τους τεχνικούς, είναι κατάλληλα εκπαιδευμένοι ώστε να ανταποκρίνονται αποτελεσματικά σε όλα τα στάδια της επισκευής, προσφέροντας σας μια μοναδική εμπειρία εξυπηρέτησης.

 

Στο Electronet After Sales Service βρίσκεις υποστήριξη και μετά την πώληση.

Με νέο σύγχρονο και εξοπλισμένο χώρο service, με καταρτισμένους τεχνικούς αναλαμβάνουμε την επισκευή οποιασδήποτε βλάβης , άμεσα, αξιόπιστα και προσιτά.

 

Καλουτά 87, Χίος

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22710 44221

E-mail: service@kmichailidis.gr