Home / Blog / Ανώτερη φροντίδα για τα πιο ογκώδη ρούχα με LG πλυντήριο-στεγνωτήριο

Ανώτερη φροντίδα για τα πιο ογκώδη ρούχα με LG πλυντήριο-στεγνωτήριο

Back to blog
26/02/2022
Ανώτερη φροντίδα για τα πιο ογκώδη ρούχα με LG πλυντήριο-στεγνωτήριο

Τα πλυντήρια-στεγνωτήρια ρούχων της LG είναι η ιδανική λύση για τους κρύους μήνες του χειμώνα. Ειδικότερα τα μοντέλα με χωρητικότητα πλύσης άνω των 9 κιλών διευκολύνουν την καθημερινότητα, καθώς  χρειάζονται λιγότερες πλύσεις, ενώ παράλληλα με το πάτημα ενός κουμπιού μπορούμε να έχουμε ταυτόχρονα καθαρά και στεγνά ρούχα.

Ειδικά το χειμώνα, που τα ογκώδη ρούχα παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην καθημερινότητά μας, ο αυξημένης χωρητικότητας κάδος γίνεται ακόμα πιο σημαντικός: χάρη σε αυτόν κλινοσκεπάσματα, μπουφάν, πουλόβερ και άλλα χειμερινά είδη χωράνε άνετα, κάνοντας έτσι την πλύση πιο εύκολη και λιγότερο χρονοβόρα. Χάρη στη λειτουργία TurboWash™360 η πλύση σας ολοκληρώνεται σε μόλις 39 λεπτά, ενώ τα πολλαπλά 3D ακροφύσια που ψεκάζουν προς 4 διαφορετικές κατευθύνσεις, φροντίζουν καθαριότητα χωρίς συμβιβασμούς.

Παράλληλα, η τεχνολογία AI DD™, προστατεύει τα ρούχα, ανιχνεύοντας αυτόματα την απαλότητα και το βάρος του υφάσματος και προσαρμόζοντας τις ρυθμίσεις της πλύσης ανάλογα, εξασφαλίζοντας έτσι μεγαλύτερη προστασία για τα ρούχα. Η λειτουργία Steam+™, σε συνδυασμό με το πρόγραμμα Φροντίδα Αλλεργιών, απομακρύνουν τα ακάρεα σκόνης κατά 99,9%, ενώ παράλληλα αφήνουν τα ρούχα σας με 30% λιγότερες ζάρες. Τέλος, χάρη στο σύστημα ezDispense, που διανέμει αυτόματα τη βέλτιστη ποσότητα απορρυπαντικού, μειώνεται ο κίνδυνος παρουσίας υπολειμμάτων απορρυπαντικού. Το πλύσιμο και στέγνωμα των ρούχων σας δεν ήταν ποτέ πιο εύκολα.

Be the first to know about our offers

Subscribe to the newsletter to be the first to receive our news and offers